Étterem

Étterem

2023 októberétől az étterem rendezvényhelyszínként működik, előre szervezett céges és privát események fogadására.

Szándékunk olyan vendéglátás megteremtése, ahol kiváló minőség társul a kötetlen, laza környezettel. Szezonális, friss, lehetőleg helybéli alapanyagokból dolgozunk. Ugyan megjelennek hagyományos ételek is a választékunkban, nem szorítkozunk a szűk értelemben vett magyaros konyhára. Nem riadunk meg a szokatlan párosításoktól, sem más nemzetek ízeinek becsempészésétől sem. Folyamatosan kutatjuk hogyan lehet a hagyományos alapanyagokat és étel készítési és tartósítási technológiákat a mai korra adaptálni, újraéleszteni. Vendégeinktől azt reméljük, hogy szeretnek meglepődni.

Kísérletezünk saját termékek előállításával is, melyek a webáruházunkban megvásárolhatók. Ilyen például a füstölt só és paprika, vagy a házi tészta.

Családbarát és állatbarát létesítmény vagyunk, büszke tagjai a Stílusos Vidéki Éttermiségnek. A fenntarthatóság egyik fő értékünk, melyet a Vállalható Vállalkozás a Felelős Gasztrohős tagság is szavatol. A Slow Living mozgalom Pannon régió Conviviumának alapító tagjai vagyunk. Számos hazai és helyi megtisztelő elismerésben részesültünk a működésünk elmúlt éveiben.

A kétemeletes, pincehelyiséggel is rendelkező malom épületben 50 főt tudunk vendégül látni. A márciustól októberig tartó napsütéses időszakban kerti teraszunk is nyitva áll. A meleg záporok elől a füstölőház tornácára húzódhatsz be, ahol fatüzelésű kemencénk mellett melegedhetsz. A nyári szezonban pajtánk akár 70 fős rendezvényekhez is igénybe vehető. A 2021-ben felújított Fészer26 kreatív rendezvényterünk egy egész évben használható, 20 főt befogadó helyszín, minden szükséges felszereléssel céges és privát rendezvények fogadására. Almalomb esküvőkhöz vagy konferenciákhoz ideális helyszín.

Időről időre koncertek és egyéb nyilvános kultúr-programok várják az idelátogatókat. Képzőművészeti kiállítások helyszíneként kapunk a művészek és kiállítás szervezők előtt is nyitva áll.

 Loading Loading