Palya Bea & Oláh Krisztián duó koncert + vacsora

2023. szeptember 29. péntek
18.00 – 20.00 Almalomb vacsora – 3 fogás + ital, Malométterem 
20.00 – 21.30 Palya Bea & Oláh Krisztián duó koncert, Pajta19
Almalomb Kulináris Kitérő és Találkozóhely

Palya Bea & Oláh Krisztián páratlan duó koncertje az Almalomb Pajta Parázs rendezvénysorozat harmadik hétvégéjén! Ne maradj le, jegyek csak korlátozott számban kaphatók! A vásárlásról kapott email visszaigazolás és az abban szereplő kód a belépőjegy, melyet kérjük hozz magaddal az eseményre!

Ha messziről jössz, szállj meg az Almalomb Apartmanházban! Itt tudsz foglalni.

Még számos hasonló meglepetéssel készülünk… Ha szeretnél elsők között értesülni az újdonságainkról, iratkozz fel a weboldalunkon a Hírlevelünkre!

Az Almalomb területén a rendezvény során kép- és videófelvétel készülhet, amely felvételeken Te is feltűnhetsz. A jegyvásárlással hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként filmfelvétel vagy fotó készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Az eseményeken a videó-, és képfelvétel készítése szigorúan tilos. A jegyvásárlással elfogadod az adatvédelmi irányelveket.

 
A program a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert hálózat program keretében jött létre.
 
Ha szeretnél a koncert előtt vacsorázni, válaszd a három fogásos Almalomb vacsorát és utána add hozzá a koncertjegyet is!
Ár
6,000 Ft15,000 Ft

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Loading Loading