Lajkó Félix Pajtakoncert – vacsorával is választható!

2023. április 28. péntek
18.00 – 20.00 Almalomb vacsora – 3 fogás + ital, Malom étterem – opcionális
20.00 – 21.00 Lajkó Félix Pajta-koncert, Pajta19
Almalomb Kulináris Kitérő és Találkozóhely

Lajkó Félix páratlan szólókoncertje az Almalomb Pajta Parázs rendezvénysorozat második hétvégéjén! Választhatsz csak koncertjegyet, vagy, ha szeretnél előtte vacsorázni, válaszd az új konyhafőnökünk három fogásos vacsorájával egybekötött jegyet 10%-os kedvezménnyel! A koncert alatt és után fényfestés lesz az udvaron; látogass el hozzánk és merülj el a fények, hangok és ízek kavalkádjában!
Ne maradj le, jegyek csak korlátozott számban kaphatók! A vásárlásról kapott email visszaigazolás és az abban szereplő kód a belépőjegy, melyet kérjük hozz magaddal az eseményre!
Ha messziről jössz, szállj meg az Almalomb Apartmanházban! Itt tudsz foglalni.
Ha érdekelnek más Almalomb események, itt találsz róluk információt.
Még számos hasonló meglepetéssel készülünk… Ha szeretnél elsők között értesülni az újdonságainkról, iratkozz fel a weboldalunkon a Hírlevelünkre!

Az Almalomb területén a rendezvény során kép- és videófelvétel készülhet, amely felvételeken Te is feltűnhetsz. A jegyvásárlással hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként filmfelvétel vagy fotó készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Az eseményeken a videó-, és képfelvétel készítése szigorúan tilos. A jegyvásárlással elfogadod az adatvédelmi irányelveket.
A program a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert hálózat program keretében jött létre.

Ár
15,000 Ft27,000 Ft

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Loading Loading