Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint Pajta-koncert

2023. március 24.
20.00 – 21.30 Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint Pajta-koncert
 
Nemzetközi turnék és friss magyarországi lemezbemutató után a mi Pajtánkban koncertezik a hazai jazz sztárpárosa, a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint duó!

Harcsa Veronika kezdetben informatikus-matematikusnak készült, de ma már külföldön is legkedveltebb magyar jazz-énekes. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszéke után a Brüsszeli Királyi Konzervatóriumban végzett. Saját dalait angol nyelven írja, de két albumot is szentelt huszadik századi magyar költők versfeldolgozásainak. Jelenlegi fő zenekara a Gyémánt Bálint gitárossal közös duójuk. Eddig két lemezük van, és folyamatosan Európa legmenőbb zenei helyein koncerteznek. A mintegy negyven országot és számos fesztivált megjárt duó koncertjein a néző kreatív, kísérletező, műfajokat elegyítő zenei történeteknek lehet a fültanúja. Legutóbbi nemzetközi sikert arató, az About Time című albumukból is adnak ízelítőt Hosszúhetényben.

Ne maradj le! Vegyél jegyet most! A vásárlásról kapott email visszaigazolás és az abban szereplő kód a belépőjegy, melyet kérjük hozz magaddal az eseményre!
 
Ha érdekelnek más Almalomb események, itt találsz róluk információt.
Még számos hasonló meglepetéssel készülünk… Ha szeretnél elsők között értesülni az újdonságainkról, iratkozz fel a Hírlevelünkre
 

Az Almalomb területén a rendezvény során kép- és videófelvétel készülhet, amely felvételeken Te is feltűnhetsz. A jegyvásárlással hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként filmfelvétel vagy fotó készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Az eseményeken a videó-, és képfelvétel készítése szigorúan tilos. A jegyvásárlással elfogadod az adatvédelmi irányelveket.

A program a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert hálózat program keretében jött létre.

Ár
6,900 Ft

Elfogyott

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Loading Loading