Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint Pajta-koncert + Vacsora

2023. március 24.
18.00 – 20.00 Almalomb vacsora – 3 fogás + ital a Malom étteremben
20.00 – 21.30 Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint Pajta-koncert 
 
Nemzetközi turnék és friss magyarországi lemezbemutató után a mi Pajtánkban koncertezik a hazai jazz sztárpárosa, a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint duó! 

Harcsa Veronika kezdetben informatikus-matematikusnak készült, de ma már külföldön is legkedveltebb magyar jazz-énekes. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszéke után a Brüsszeli Királyi Konzervatóriumban végzett. Saját dalait angol nyelven írja, de két albumot is szentelt huszadik századi magyar költők versfeldolgozásainak. Jelenlegi fő zenekara a Gyémánt Bálint gitárossal közös duójuk. Eddig két lemezük van, és folyamatosan Európa legmenőbb zenei helyein koncerteznek. A mintegy negyven országot és számos fesztivált megjárt duó koncertjein a néző kreatív, kísérletező, műfajokat elegyítő zenei történeteknek lehet a fültanúja. Legutóbbi nemzetközi sikert arató, az About Time című albumukból is adnak ízelítőt Hosszúhetényben.

Ne maradj le az új séfünk 3 fogásos vacsorájával egybekötött koncertről ! A vásárlásról kapott email visszaigazolás és az abban szereplő kód a belépőjegy, melyet kérjük hozz magaddal az eseményre!
 
Ha messziről jössz, szállj meg az Almalomb Apartmanházban! Itt tudsz foglalni.
Ha érdekelnek más Almalomb események, itt találsz róluk információt.
Még számos hasonló meglepetéssel készülünk… Ha szeretnél elsők között értesülni az újdonságainkról, iratkozz fel a Hírlevelünkre
 

Az Almalomb területén a rendezvény során kép- és videófelvétel készülhet, amely felvételeken Te is feltűnhetsz. A jegyvásárlással hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként filmfelvétel vagy fotó készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Az eseményeken a videó-, és képfelvétel készítése szigorúan tilos. A jegyvásárlással elfogadod az adatvédelmi irányelveket.

A program a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert hálózat program keretében jött létre.

Ár
16,500 Ft

Elfogyott

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Loading Loading