Dollár Papa Gyermekei: Otthon – színház

2023. április 29. szombat
20.00 – 21.00 Dollár Papa Gyermekei – Otthon, színházi előadás, Pajta19
Almalomb Kulináris Kitérő és Találkozóhely
 
Kiss-Végh Emőke és Ördög Tamás színházi műhelyének paradigmabontó, provokatív és lebilincselő előadásával mutatkozik be Almalomb pajtaszínház.
Emőke, Tomi és alkotótársaik olyan színházi előadásokat hoznak létre, melyek nem a megszokásból valamint a színészi rutinból, hanem az adott pillanat valóságából építkeznek, abból merítenek ihletet. A társulattól megszokott lakásszínházi megoldásokat láthatjátok az Almalomb Pajtájában.
 
Az „Otthon“ című előadás központjában a család és a családi viszonyok, tartalmi és formai szempontból is rendhagyó megközelítésben.
Az alkotók a Kaposvári Egyetemen végeztek. Azóta Budapesten a Trafóban és különleges helyszíneken, az adott tér sajátosságaira koncentrálva adják elő darabjaikat.
 
Az előadást August Strindberg: A pelikán című műve inspirálta.
 
Elise, az anya – Urbanovits Krisztina
Fredrik, a fia – Georgita Máté Dezső
Gerda, a lánya – Kiss-Végh Emőke
Axel, a veje, Gerda férje – Ördög Tamás
rendező: Ördög Tamás
támogató: EMMI, Trafó

Ne maradj le, jegyek csak korlátozott számban kaphatók! A vásárlásról kapott email visszaigazolás és az abban szereplő kód a belépőjegy, melyet kérjük hozz magaddal az eseményre!
Ha messziről jössz, szállj meg az Almalomb Apartmanházban! Itt tudsz foglalni.
Ha érdekelnek más Almalomb események, itt találsz róluk információt.
Még számos hasonló meglepetéssel készülünk… Ha szeretnél elsők között értesülni az újdonságainkról, iratkozz fel a weboldalunkon a Hírlevelünkre!

Az Almalomb területén a rendezvény során kép- és videófelvétel készülhet, amely felvételeken Te is feltűnhetsz. A jegyvásárlással hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként filmfelvétel vagy fotó készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Az eseményeken a videó-, és képfelvétel készítése szigorúan tilos. A jegyvásárlással elfogadod az adatvédelmi irányelveket.
A program a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert hálózat program keretében jött létre.

Ár
6,000 Ft

20 készleten

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Loading Loading