Étteremvezető helyettes

Étteremvezető helyettest keresünk a hosszúhetényi Almalomb csapatába!

Olyan kollégát keresünk, aki felkarolja mindazt, amit idáig elértünk, és segít azt a következő szintre emelni. Fontos számunkra a magas minőségű, helyi alapanyagokra épülő, regionális hagyományokat tisztelő, ám progresszív konyha. Szezonálisan változó, rövid, de színes étlappal dolgozunk, ami kreatívan kezeli a diétás igényeket. Kínálatunk folyamatos egyensúlyozás a megújulás és a vendég igények megtalálása között. “Hozd önmagad!” mottónk mögött az a szándékunk áll, hogy bárki, bárhonnan térjen be hozzánk egy hétköznapi étkezésre, vagy egy ünnep alkalmából, mi mindent megteszünk, hogy a tőlünk telhető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, fesztelen és barátságos légkörben. Családbarát és állatbarát létesítmény vagyunk, mely megmutatkozik a működésünk minden területén.

Az étterem irányítása és az éttermi vendégek kiszolgálásában való aktív részvétel mellett, a 6 szobás apartmanházunk vendégeinek kiszolgálása, valamint 20-80 fős rendezvények ellátása is a munkakör része.

Kis csapatban dolgozunk, ezért elengedhetetlen a partnerségen alapuló csapatmunka, a kimagasló kommunikációs készség, kitartás és türelem. A munkakör betöltéséhez jogosítvány és angol nyelv ismerete szükséges. Olyan jelöltek érdeklődését várjuk, akik hasonló munkatapasztalattal és referenciával bírnak. Szándékunk egy olyan együttműködés megteremtése, mely lehetőséget kínál szakmai kibontakozásra és fejlődésre az Almalomb értékrendjével összhangban, mely tovább emeli az étterem hazai és nemzetközi ismertségét és elismertségét.

Szakmai önéletrajzos jelentkezéseket bérigény megjelölésével az info@almalomb.com emailre várjuk.

 

 

Loading Loading