Almalomb konyhafőnök

Almalomb konyhafőnök

Konyhafőnököt keresünk az Almalomb csapatába, akár azonnali kezdéssel!

Olyan kollégát keresünk, aki felkarolja mindazt, amit idáig elértünk, és segít azt a következő szintre emelni. Fontos számunkra a magas minőségű, helyi alapanyagokra épülő, regionális hagyományokat tisztelő, ám progresszív konyha. Szezonálisan változó, rövid, de színes étlappal dolgozunk, ami kreatívan kezeli a diétás igényeket. Kínálatunk folyamatos egyensúlyozás a megújulás és a vendég igények megtalálása között. “Hozd önmagad!” mottónk mögött az a szándékunk áll, hogy bárki, bárhonnan térjen be hozzánk egy hétköznapi étkezésre, vagy egy ünnep alkalmából, mi mindent megteszünk, hogy a tőlünk telhető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, fesztelen és barátságos légkörben. Családbarát és állatbarát létesítmény vagyunk, mely megmutatkozik a működésünk minden területén. Felszereltségünk és eszközparkunk széles teret kínál a kibontakozáshoz: a jól felszerelt konyhánk mellett rendelkezünk két füstölőkamrával, egy fatüzelésű kemencével, smokerrel, grillel, saját veteményes és fűszerkerttel. Több éves termelői partnerkapcsolatainknak köszönhetően jó minőségű helyi alapanyagok elérésében tudunk segíteni.

A munkakör része a konyhai folyamatok teljes körű irányítása, beleértve a HACCP előírások követését és betartatását, az étlap megtervezését és az ételek elkészítésében való részvételt, az alapanyag beszerzés és a készletgazdálkodás hatékony megszervezését és a konyha gazdaságos működésének biztosítását. A konyha feladatai közé tartozik az Almalomb saját termékeinek és az ételkínálathoz tartozó alapanyagok kreatív előállítása, a “zero waste” konyha szemléletet követve, a 16 fős szállásunk reggeli kínálatának biztosítása, valamint 20-80 fős rendezvények ellátása.

Kis csapatban dolgozunk, ezért elengedhetetlen a partnerségen alapuló csapatmunka, a kimagasló kommunikációs készség, kitartás és türelem. A munkakör betöltéséhez jogosítvány szükséges. Olyan jelöltek érdeklődését várjuk, akik hasonló munkatapasztalattal és referenciával bírnak. Szándékunk egy olyan együttműködés megteremtése, mely lehetőséget kínál szakmai kibontakozásra és fejlődésre az Almalomb értékrendjével összhangban, mely tovább emeli az étterem hazai és nemzetközi ismertségét és elismertségét.

Szakmai önéletrajzos jelentkezéseket az info@almalomb.com emailre várjuk.

 

 

Loading Loading