Almalomb konyhafőnök

Almalomb konyhafőnök

Keressük az Almalomb új konyhafőnökét, olyan kollégát, aki felkarolja mindazt, amit idáig elértünk, és azt a következő szintre emeli. Fontos számunkra a magas minőségű, helyi alapanyagokra épülő, regionális hagyományokat tisztelő, ám progresszív konyha. Szezonálisan változó, rövid, de színes étlapban hiszünk, ami kreatívan kezeli a diétás igényeket. Kínálatunk folyamatos egyensúlyozás a megújulás és a vendég igények megtalálása között.

A munkakör integráns része a konyhai folyamatok teljes körű irányítása beleértve az ételhigiénia és munkabiztonság biztosítását, az étlap kreatív tervezését és receptezését, beszerzést, helyi beszállítókkal való kapcsolatépítést, gazdaságos készletkezelést, ételkészítési folyamat hatékony megszervezését és a konyhai csapat irányítását. Kis csapatban dolgozunk, ezért elengedhetetlen a kimagasló kommunikációs készség és csapatmunka.

Olyan jelöltek érdeklődését várjuk, akik hasonló releváns munkatapasztalattal és referenciával bírnak. A munkakör sikeres betöltéséhez legalább annyira fontos a magas szintű szervezési és vezetői készség, mint a szilárd szakmai alapok, mely egy hatékony és inspiráló konyhában mutatkozik meg. Szándékunk egy olyan együttműködés megteremtése, mely lehetőséget kínál szakmai kibontakozásra és fejlődésre az Almalomb értékrendjével összhangban, mely tovább emeli az étterem hazai és nemzetközi ismertségét és elismertségét.

Szakmai önéletrajzos jelentkezéseket, referenciák megjelölésével az info@almalomb.com emailre várjuk. 

 

Loading Loading